Om bloggaren

Jag som håller i den blå pennan heter Thomas Engström. Tidigare hade jag min blogg på fotosidan men har nu flyttat den hit.

I den här bloggen finns mina tankar och idéer i totalt ostrukturerad ordning. Jag är tekniknörd, så det finns också länkar och klipp om teknik som jag tycker är intressant.

Bilder gillar jag, så det kan man hitta här, både fotografier och andra bilder. De flesta är mina egna och får användas privat om man kontaktar mig först, vad jag menar med “användas privat” skriver jag mer om längre ned.

Böcker och film givetvis, hur överlever man som bloggare om man inte skriver om sånt? Det jag gillar mest är allting, men “Live long, and prosper” kan ge en hint om min favoritgenre 🙂

Kommunikation är ett intressant ämne som återkommer regelbundet, fast man kanske inte alltid märker det. Jag är mån om att kommunicera med människor och hoppas att min blogg inspirerar andra till samma sak.

En förhoppning jag har är att knyta kontakter med andra människor, bloggare eller ej, så att alla kan bidra till ett roligare liv, på nätet eller i verkligheten.

Angående privat användning av bilder och annat material från min blogg: Använd det gärna, men meddela mig att du gör det. Dela det inte vidare till någon utan be denne komma direkt till mig. Privat anser jag vara en person, alltså inte företag, föreningar, skoltidningar, ideella organisationer eller andra grupper.

Regarding the private use of images and other material from my blog: Please use it but let me know that you do so. Do not share it further to someone else, instead urge that person to ask me directly. Private strikes me as a single person, not companies, clubs, school newspapers, NGOs or other groups.

Comments are closed.