Knädogma

Här är en idé jag fick för länge sedan. Nu tänker jag ta min blogg till hjälp för att få med mig några fler på idén.

Det är ju ibland kul att ha ett bestämt tema när man fotograferar. Inte bara ett tema som man upptäcker i efterhand utan ett förutbestämt. Man begränsar sig lite, ungefär som dogmafotografer, för att fokusera kreativiteten i någon riktning.

Så för er som vill vara med, reglera är enkla: Ta tre bilder där kameran inte får befinna sig ovanför knähöjd. Räkna från det ni står på när ni tar bilden, står ni på ett hustak så kan det bli en fin vy men går ni på gatan så blir det till att fånga det som syns från knähöjd eller därunder.

Är ni med? Skriv det i en kommentar till det här inlägget. Sedan presenterar vi våra bilder den sista februari, på någon plats på nätet som passar oss. Sprid gärna till fler så att vi blir några stycken!

Jag har en idé till men den får vänta tills den här är genomförd.

Tags: ,

3 Responses to “Knädogma”

  1. Ernst Göran Westlund skriver:

    Idén är kul, men jag lovar inte att jag är med. Ska fundera på det.

  2. […] Äntligen fick jag till den sista bilden i min egen utmaning. Här står det om utmaningen. […]

Leave a Reply