Egna initiativ

Karlskronafotografen Joakim K E Johansson skriver på fotosidan.se om gruppbildningar. Med regelbundna mellanrum blåser det upp stormar då någon har tagit initiativ till att skapa en grupp som stänger ute alla utom ett antal utvalda.

Tycka vad man vill om sådant, eller om stormar, båda företeelserna är något vi får leva med helt enkelt. Men Joakim påpekar att det faktiskt är upp till vem som helst att skapa en gemenskap och bjuda in till den. Det är faktiskt mycket positivare än att gnälla på vad andra gör.

Och ser man på! Oliver Wettergen har redan gjort det. En initiativ rik ung kille som börjat samla fotobloggar på sin egen sajt, wettdinho.se

Så ska en slipsten dras!

Tags:

3 Responses to “Egna initiativ”

  1. EG Westlund skriver:

    Friska takter! Men någon Thomas Engström hittade jag inte i länklistan?

    • Thomas skriver:

      Jag hoppas att jag dyker upp där så småningom, jag använde formuläret på sidan för att lägga till mig men det kanske inte är automatiserat.

  2. Nej tyvärr är inte formuläret automatiserat. Lägger upp länkar så fort jag kan!

Leave a Reply