Sorp

Ibland läser jag fel. Men jag kanske tittade mer på vad som stod längst ned på flaskan, det kändes viktigare just då.

Tags: , , ,

9 Responses to “Sorp”

 1. Anna skriver:

  Yes! Jag vill också ha en sån flaska..var köper man dom? Skulle behöva några droppar nu och tvätta bort tröttheten:-) Allt gott! /Anna

 2. Anna skriver:

  Hej Tomas..Jag vill veta var du köpt tvålen fylld med liv..Kan man använda den som antirynkkräm också?

  En annan sak..försökte posta denna kommentar i morse men den hade inte “gått igenom” får se om det funkar nu./Anna

 3. Anna skriver:

  Hej Thomas..har skickat 2 kommentarer..de går inte fram..undrar vad som är fel.

 4. Thomas skriver:

  Hej Anna. Jag vet inte varför men dina kommentarer fastnar i nåt skräpfilter och jag har slarvat med att kolla det. Ska undersöka varför just du fastnar, du verkar ju ordningsam 🙂 Det är väl teknikens under som jag måste gulla med lite.

  Tvålen finns på södersjukhuset, vet tyvärr inte var landstinget köper in den. Jag har inte provat om den tar bort rynkor, den verkar faktiskt bara vara vanlig tvål. Önskar att den var lite mer än så.

 5. silja skriver:

  det finns ju ett ord som heter “mentalhygien” så en tvål som kan tvätta psyket skulle behövas, en tvål som renar själen likaväl som det finns tvål som renar kroppen

 6. Susanne skriver:

  Jag läste också fel… fast på din rubrik… jag läste “sorg” och det stämde ju väldigt bra med “livet” på flaskan. Förmodligen läste jag fel på grund av min sinnesstämning, men det blev rätt logiskt i slutänden.

 7. Thomas skriver:

  Undrar om det finns freudianska felläsningar?

 8. silja skriver:

  felläsningarna är väl carl jungs område, projektionerna av ens inre obearbetade material, sånt man hellre läser in hos någon annan, där skulle faktiskt en mentalhygienisk tvål göra susen, typ wash-and-go som tvättar bort all negativ skit som fastnat i sinnet 🙂

 9. Ernst Göran Westlund skriver:

  Livsorp är ju ett välkänt preparat för, alltså, som hjälp mot… hmm… alltså, ja, helt enkelt toppen bra. Jo, nu vet jag, mot smuts! (Men vi skulle behöva något bra mot vrickade adisar också!)

Leave a Reply