Skuggan av mitt forna jag

Bild tagen igår

(Det är lite jobbigt det här med att man kommer på nya saker när man egentligen tänkt skriva om något annat.)

Tags: ,

4 Responses to “Skuggan av mitt forna jag”

 1. Lola Gren skriver:

  Spara skuggan av ditt forna jag.
  Man måste alltid fylla tomrummet bakom sej med något!

 2. silja skriver:

  skuggan av ditt f-o-r-n-a jag!?

  carl jung skulle garanterat bli jätteglad, dunka dig i ryggen och säga– tjena grabben, grattis, du har mött dig själv, snyggt jobbat, du har precis integrerats med ditt omedvetna på väg mot ditt sanna jag

  (skuggan inom jungiansk psykologi står för; först förnekande, sen projicering, därefter integrering och därefter transformationen till sitt sanna jag, i det sistnämda skedet har man därmed släppt något i det förflutna som begränsat pesonligheten, medvetet eller omedvetet och man upplever omgående en frihet av något slag som omeldebart tar sig uttryck i det nyvunna livet och därmed kommer vi rakt in på synkronicitet men den avhandlingen tar vi en annan gång. va? )

  hur som helst, ha en bra dag thomas, kram silja 🙂

 3. Thomas skriver:

  Varför göra det enkelt när man kan krångla till det? Men Carl Jung hade garanterat ingen humor…

 4. Susanne skriver:

  Tacka vet jag Lucky Luke! Han är snabbare än sin egen skugga! 😀

Leave a Reply