Naturrutan

Calzonens mage har slitits upp och tömts på sitt innehåll

Vargdebatten verkar ha försvunnit med snön, nu är det andra saker som är viktigare att diskutera. The Blue Pen Express vill dock uppmärksamma allmänheten på att ett nytt rovdjur har tagit plats efter vargen.

Ännu har ingen sett djuret, men spåren talar sitt tydliga språk. Kadavren efter flera halvätna calzone har hittats i trakterna runt Stockholm, och det är ingen trevlig syn. Pizzerieinspektör Eet Ofta:

“Det är tydligt att vi har att göra med en riktig mördare, endast de bästa bitarna har ätits och resten lämnas att förfaras. Troligtvis har det okända djuret fått fritt fram när så många vargar skjutits i vinter.”

Någon fara för allmänheten föreligger inte enligt inspektör Ofta: “Det finns gott om mat just nu så någon anledning att ge sig på människor finns inte. Men troligtvis kommer någon att sikta djuret inom kort då det verkar bli alltmer vant vid människor. Och skulle det bli ont om mat, till exempel vid dimma, så kan det finnas anledning att vara försiktig.”

Tags: , ,

3 Responses to “Naturrutan”

 1. Anna skriver:

  Djuret heter” Detgoasteförst” och jag har sett spår av det långt ute på Ekerö:-) /Anna

 2. silja skriver:

  det är nog någon desperado på jakt efter andlig föda och pizza är ju som bekant det absolut andligaste som finns för den sökande som plågas av de existensiella frågorna

 3. Susanne skriver:

  *andas ut av lättna* Jag bor ju nu uppe på ett berg intill skogen och där knatar visst både varg, björn, (lo)katt och andra mer tvåbenta varelser omkring, så det var väldigt skönt att höra att det inte finns någon fara på taket. Fast jag har ju en pizzeria alldeles i närheten?! Hmm…

  😀 *åsså en bamsekram till Silja*

Leave a Reply