Undrar om de är nervösa?

Blivande brud

På lördag är det dags. Jag undrar om det pirrar i magen på brudparet. Vad är det för tankar som kan tänkas mala i huvudet på dem?

När jag själv skulle gifta mig var det bestyr över brädden. Träffa prästen, skicka inbjudningar, göra bordsplacering, boka festlokal och fixa mat och servering. Det blev knappt någon tid över att vara nervös för det som det egentligen handlade om: att gifta sig.

Men Victoria och Daniel har ju folk som tar hand om det praktiska, vad kan bekymra dem? De kanske inte är nervösa alls, jag hoppas faktiskt att de kan slappna av och invänta den stora dagen i lugn och ro.

Fotot till vänster är unikt, det har aldrig publicerats förut. Nu hoppas jag att bli upptäckt som kändisfotograf 🙂

Tags: , ,

2 Responses to “Undrar om de är nervösa?”

 1. Ernst Göran Westlund skriver:

  Äreallvar att fotot är unikt? Har du tagit det själv? Eller skojar du med oss? Det är ett mönster i bakgrunden som gör att jag skulle gissat att det var skannat från en tidningssida. /Endumen

  • Thomas skriver:

   Jodå, jag har tagit det själv. Det var när hon invigde Baltic Development Forum i Älvsjö 2009. Mönstret är en del av väggdekorationen i stora kongresshallen.
   Det kan vara så att BDF har publicerat den på sin hemsida, de fick bilder av mig.

Leave a Reply