I knähöjd

Äntligen fick jag till den sista bilden i min egen utmaning. Här står det om utmaningen.

Det tog faktiskt flera veckor att plåta tre bilder, tre bilder som jag var nöjd med alltså. Fast den sista bilden är jag inte helt nöjd med ändå… Nåväl här är de, i kronologisk ordning:

Vårtecken

Det här var den tolfte februari och första gången i år som solen börjat smälta snön så att istappar bildades. Jag tog bilden med knädogma i tanken men var inte säker på om jag skulle ha den. Nu har den mognat och jag gillar den, så den får vara med.

Avgörandet

Den här tog jag i torsdags när vi  hade lite kul på jobbet, även den här avsiktligt under knähöjd. Det blev den mest lyckade tycker jag eftersom alla ser så allvarliga ut där bakom. Observera att den inte är arrangerad.
Att plåta boule är faktiskt riktigt kul. Man får massor av tillfällen till människostudier och man behöver inte springa benen av sig, rekommenderas!

Fryser

Den här tog jag alldeles nyss. Jag har haft det här motivet i tankarna sedan i fredags men inte haft tillfälle att leta förrän i dag. Om jag haft mer tid skulle jag ha letat efter fler bundna husdjur och kanske valt en bättre bild men nu får det bli den här. Jag hade gärna haft bilder med mindre hundraser och bilder där butiksingången är med. Den här har också skärpan på fel ställe men det stör mig inte så mycket.

Så det var den utmaningen. Jag har en annan på gång, håll utkik här så får ni se vad det handlar om då.

Tags: , ,

2 Responses to “I knähöjd”

  1. Ernst Göran Westlund skriver:

    Där ser man, du gjorde något bra av det! Själv har jag inte tagit några knähöjdsbilder ännu, men det beror i första hand på att mitt fotograferande till stor del legat nere under flera veckor. Så jag börjar känna lite fotoabstinens 🙂 Nåväl, jag har i alla fall avsikten att komma igen, och gör jag det så publicerar jag bilderna i min egen blogg.

  2. Lena Eriksson skriver:

    Jo, lite roligt den där idén med hunden…den har jag också tänkt på. Det är så ofta man ser stackars hundar med övergivna blickar fastbundna utanför en mataffär. Skulle vilja fånga en sådan blick…i knähöjd, förstås!
    MVH Lena

Leave a Reply