Det påskar till sig

Gatorna sopas, påskrisen börjar titta fram hos gatuförsäljarna. Snön är borta! Omisskännliga vårtecken och med dem vet man att påsken är i antågande. Det är min favorithögtid, inte för det religiösa utan för att den är som en julhelg utan stress och krav. Dessutom infaller den på våren som sagt.

Ett annat vårtecken är att gatufotograferna vågar sig fram. Jag såg flera stycken idag under en tjugominuterspromenad, det är nästan så att det blir konkurrens om gathörnen. På Söders smågator kan man dock vara ensam om motiven.

Husse har lovat att ta ut mig i skogen sedan

Tags: , ,

One Response to “Det påskar till sig”

  1. Lena Eriksson skriver:

    Den här bilden kan man ju inte låta bli att tycka om…
    Allt känns så skönt sissådär…(t.o.m påskliljorna ser lite sådär ut…)
    Så där som livet är. Jaa..puben/caféet istället för skogen…

Leave a Reply