Uppsamlingsheat

Gammal tävlingsmänniska som jag är så har jag ibland hamnat i uppsamlingsheat, en tävling för “de som blev över” och som inte fick vara med i finalen. Nu tävlar jag inte med bilder, fattar inte konceptet helt enkelt, och i den här bloggen finns det ingen final; ergo inget uppsamlingsheat.

Men jag har hittat några bilder som jag tänkt lägga in i bloggen och som blivit liggande i brist på passande tankar. Därför får de vara med i detta “uppsamlingsheat”, eller ska man kalla det vindsröjning i stället? Förslag på benämningar mottages tacksamt.

I Västberga finns det några vilsna bostäder bredvid en monstruös motorväg, massvis av gamla charmiga industribyggnader, och en kyrkogård. Här är kapellet vid kyrkogården:

Ett bra ljus kombinerat med massor av photoshop

Hemma hos mig finns många bostäder bredvid en vanlig motorväg, en till skola ombyggd industribyggnad, och många diskhoar. Här är min diskho:

Bara lite photoshop

Lite längre söderut dånar samma motorväg förbi byggnader av obestämt slag men på en av dem tronar en lax på taket:

Catch me if you can!

Den här bilden är jag extra stolt över, för den har min son tagit (på min inrådan:-) Jag har bara knuffat på den lite i photoshop så att det blev en renodlad silhuett.

Sådär, då var alla i mål för den här gången. Själv är jag smärtsamt medvetan om att jag inte lyckats få till något i min egen utmaning om “en sekund i ditt liv” eller vad jag kallade utmaningen. Eftersom jag är min egen domare kan jag förlänga fristen, häng med nu! -Så, då var det klart! Jag hoppas att jag så småningom kan visa bilder på en sekund ur mitt liv här.

Tags:

2 Responses to “Uppsamlingsheat”

  1. Lena Eriksson skriver:

    Jag vet en vän som brukar säga att tid, det finns i massor…och sålunda förmodligen gott om sekunder också!

Leave a Reply