En sak jag undrar över

Fick termiter följa med på Noaks ark?

I Australien finns det termiter

Tags: ,

5 Responses to “En sak jag undrar över”

 1. EG Westlund skriver:

  Naturligtvis fanns det terminer på arken. De hade tur som strandade på Ararat innan arken sjönk. Det som fascinerar mig med huset du plåtat är att det faktiskt fortfarande står. Det framstår närmast som ett mirakel. Men trähus är makalösa. Det finns inget som står pall för jordbävningar som trähus. Tills termiterna ätit upp stommen.

  • EG Westlund skriver:

   Hmhm … terminer på arken? Ja, kanske det. Fast jag menade nog snarare termiter.

   • Thomas skriver:

    Ja, jag menade också termiter.
    Måste också erkänna att det inte är jag som plåtat huset, bilden kommer från en site i Australien där den gör reklam för en skadedjursbekämpare. Fotograf okänd.

 2. Thomas Meldert skriver:

  Alldeles säkert eftersom de fortfarande existerar…

Leave a Reply