Gårdhund & klodjur

Välkomna till min vildmark. På den här gården har jag med stor omsorg och möda lärt känna ett par av de mer exotiska djuren som vi har här. Jag har tidigare visat bilder på själva terrängen och någon enstaka fågel men nu kan jag visa porträtt på specifika individer av den mer svårfångade sorten.

Gårdhund

Klodjur

För säkerhets skull måste jag säga att bilderna är behandlade i photoshop. Klicka gärna på bilderna för att se dem i större format.

Det är

förstås inte så snällt att ha roligt på någon annans bekostnad men när man får öppet mål kan det vara svårt att hålla sig… (Den som läser det här tio år senare kommer säkert inte att ha en aning om vad jag svamlar om men så kan det få vara tycker jag)

En tanke

slog mig när jag började fundera över gården. För det mesta passerar jag bara över den på väg någonstans. Det är bara ibland jag stannar till, tillfälligt upptagen av något, kanske för att prata med en granne. Väldigt sällan är jag på gården för dess egen skull.

Ändå

har det blivit många timmar sammanlagt under alla år, så jag känner den bra. Det är bara så att jag inte visste det förrän jag började skriva det här inlägget. Vissa saker förbiser man helt enkelt och det kan dröja länge innan man upptäcker dem, om man någonsin gör det.


Tags: , ,

3 Responses to “Gårdhund & klodjur”

 1. Ernst Göran skriver:

  Ganska fyndiga elakheter i alla fall! 🙂

 2. Lola skriver:

  Ett sådant Klodjur finns i mitt gömsle.
  Vid inventering fann jag ett. Dock svårfotat.
  Det är tillåtet att skämta om allt! Speciellt kloning av verkligheten.
  MVH Lola

 3. Lena Eriksson skriver:

  ”Den som läser det här om tio år…”
  En tanke slog mig…undrar om du sitter om tio år och fortfarande bloggar i den här bloggen? 🙂
  Tja, den som lever får väl se…
  Jag gillar dina fyndiga små elakheter i af!

Leave a Reply