Mer Uppsala

EG ville se mer från mitt fönster på Rackarberget och jag hittade faktiskt två bilder till som jag kan visa. Den där gräsmattan var populär, är väl det fortfarande kan jag tänka, och för det mesta var det nog inte studier som bedrevs där.

Jobbar på ackord

Jag märker att frekvensen på mitt fotograferande varierade mycket på den här tiden. De här två bilderna är nummer 28 och 30 på filmremsan och lägg märke till buskarna vid husväggen.

Jobbar på solbrännan

Det är vår förstås, 1982 var året -tror jag- och som alltid blir det vårbal i Uppsala. När jag ändå är igång så visar jag några bilder därifrån också. Det här är en av de få gånger som jag valde kameran framför festen men lite var jag ju med ändå förstås.

Festen är slut, leve festen!

De här bilderna är tagna vid tretiden på natten, då dras alla mot Göteborgs nation som håller öppet längst av alla. En varm vårnatt som detta år nöjde sig många med att fortsätta festen ute på gatan.

Ut genom fönstret från Smålands nation

Tags: , , ,

2 Responses to “Mer Uppsala”

 1. Torbjörn Olsson skriver:

  Hej Thomas!

  Ahh, Klubb Dacke! Jag har många trevliga minnen därifrån, men då talar vi om början av 70-talet. Ack ja….

  /Torbjörn

  • Thomas skriver:

   Hej Torbjörn, trevligt att du tittar in!
   Klubb Dacke är en riktig klassiker. Jag vet inte om den fortfarande är igång men ack ja…

   Ha det gott!

Leave a Reply