Fjortonde november

Jag gick ut på balkongen, sedan gick jag in igen för att kolla kalendern. Jo, det var den fjortonde november. Mycket konstigt, det borde vara iskallt därute.

Jag gick ut igen, där satt en fluga på väggen och solade sig. Flugor är ju inga genier direkt men de är inte ute och flyger om det är vinter, så jag ger blanka xxx i kalendern och sätter mig en stund i solen. Helt fantastiskt skönt!

Nedanför slamrar det mot asfalten, jag kikar ut över räcket, gissar att någon håller på att byta till vinterdäck. Men där på asfalten, där det borde ligga snö, ligger en kille och verkar helrenovera sin bil. Han passar väl på medan hösten ger honom respit.

Utomhusverkstad

Plåtat med min Iphone, klicka för större bild.

Tags: ,

One Response to “Fjortonde november”

  1. EG Westlund skriver:

    Har du ledigt på måndagsmorgonen? Här är det ruggigt kallt i dag. Soligt men kallt. Nåja, plus 8 grader, men en snålblåst som går genom märg och ben.

Leave a Reply