Staden växer

Om jag hade tagit en bild härifrån för fem år sedan så hade det varit en naturbild. Men bakom mig och runtomkring går en massa vägar och gator så det var ingen natur att njuta i.

Ståldjur

Nu, innan det blir klart, kan jag i alla fall ta spännande bilder. Jag fascineras av byggen.

Men frågan är om någon vill bo här när de får veta vad kvarteret heter: Tältlägret. Någon måste ha skrattat när det bestämdes….

Tags: , ,

One Response to “Staden växer”

  1. EG Westlund skriver:

    Staden växer och förändras. Jag vet inte om jag skulle kunna trivas i Stockholm i dag. Så skönt att jag slipper pröva 🙂 Fast jag tror ändå att Stockholm är en rätt bra stad att bo i. Den är ju så stor, man kan alltid hitta någon del som man gillar. Om man sedan kan hitta en ledig bostad där, och en som man har råd med, det är ju en annan femma. Om jag stannat i Sverige hade inte Stockholm varit mitt val. Jag kände mig helt färdig med storstadslivet. Inte för att det var för långt till naturen, i det avseendet är Stockholm väldigt bra. Där finns många fantastiska smultronställen om man vill göra en liten utflykt. Nej, det är den intimare småstadsmiljön jag sökt. Hur som helst, jag behöver faktiskt inte ta ställning till frågan i dag 🙂

Leave a Reply