Mot 356

Det här blir inlägg 352 i bloggen. Det har inte gått så fort men snart har jag nått 356! Fast det har tagit nästan fyra år…. det finns ju de som når dit på mindre än ett år.

Nåja, det är väl inte mängden det kommer an på, jag skriver när jag behöver det.

Hoppas nu bara att det blir 356 inlägg. Efter ett antal uppgraderingar av wordpress har utseendet på bloggen blivit kvaddat och när jag har skrivit klart det här ska jag uppgradera igen! Om det går bra så tänker jag ta tjuren vid hornen och försöka återställa det ursprungliga utseendet, det är tur att man har några lediga dagar framför sig.

Om det inte går bra, ja då får ni ha det så gott. För då lär jag inte kunna blogga mer här….

Klara, färdiga, gå!

Tags:

One Response to “Mot 356”

  1. […] Det är alltså inte 356 dagar på ett år som jag trodde dan före dopparedan, när hjärnan tydligen loggat ut för dagen…. […]

Leave a Reply