Våra friska statsråd

Kontroversiellt var ordet, sa Bull. DN har idag ett flertal artiklar som beskriver hur statsråden låter bli att sjukskriva sig när de inte kan jobba och därmed får full lön.

Visst är det ett jävla sätt kan man tycka men jag är inte förvånad, de är inte speciellt moraliskt högtstående de där statsråden.

Ett allvarligare brott tycker jag i stället är att de inte delar med sig av sina knep för att hålla sig friska: 0,01% sjukfrånvaro, att jämföra med 3,5% som är genomsnittet för Sverige. Om alla fick ta del av statsrådens hälsoknep skulle det göra underverk, tänk vad friska alla skulle vara!

Tags: , ,

One Response to “Våra friska statsråd”

  1. Ernst G Westlund skriver:

    Statsråden är sjukt friska! Man kan fråga sig om detta avslöjande kommer att leda till något. Kommer någon ansvarig politiker att kommentera saken? Kommer statsråden att börja sjukskriva sig när de är sjuka?

Leave a Reply