Tankarna snurrar

Tankarna snurrar, jag snurrar. Som en tvättmaskin, ni har hört uttrycket eller hur? När man inte kan somna snurrar man som en tvättmaskin i sängen.

Barn gillar att snurra, i karuseller. Jag är inget barn, jag är karusellen. Eller en tvättmaskin, men jag önskar att jag var ett barn. Ovetande, oansvarigt, bekymmerslöst.

Ultravox har kommit med en nygammal platta, finns det plattor nuförtiden? Den heter “Return to Eden” precis som den gamla, som var en riktig platta. Den var drygt 30 centimeter och måste spelas på LP-läget.

Den är bra, och den snurrade.

Tags: , , ,

2 Responses to “Tankarna snurrar”

 1. Susanne skriver:

  Åhå – så Ultravox frodas i den digitala tidsåldern. Jag kan inte av olika skäl samla på mig alla gamla favoriter från förr så ofta blir det “greatest hits” när det blir ett inköp. 😀

  Tankarna mal, trodde jag… men snurra som i en tvättmaskin låter inte helt främmande det heller… fast jag har också upplevt “tjatter” vid tillfällen då man behövt varva ner och ska försöka sova.

 2. Thomas skriver:

  En del är kvarnar, men jag är tvättmaskin. Vet dock inte om jag tvättar speciellt rent… Jag är glad att jag slipper tjatter, det finns det tillräckligt av i den riktiga tvättstugan:-)
  80-talet är inne nu, tror jag. Så Ultravox passar ju bra då. Men det hade ju varit kult om de kommit med en riktig platta!
  Tack Susanne, och ha det gott!

Leave a Reply