Fria tankar

Jag älskar när människors tankar far iväg på egen hand. Likt en hund som rycker kopplet ur handen på husse och slår volter på gräsmattan i vårsolen. När jag hittar en sådan tanke så tittar jag på den en stund där den leker och om jag tycker om den så tar jag hem den.

Ofta skyller man på barn när dessa tankar presenteras, men jag tror nog att det kan vara vuxnas tankar som sluppit loss, fast man vågar inte erkänna det. Ett undantag finns och det är sportjournalister, de är så gott som alltid vuxna och man kan ofta höra dem live när de tappar taget om sina tankar. Roligt så man får magont kan det bli, synd att sport i allmänhet är så tråkigt, jag lyssnar sällan på det.

Här kommer en del som jag tagit hem. Allt är säkert inte förrymda tankar, tvärtom kan många vara knådade och hårt dresserade innan man släppt iväg dem, med förhoppning att de ska se spontana ut. Men jag tog hem dem ändå:

En ideologi handlar om att man bestämt sig för svaret innan man hört frågan – Ernst Billgren
Dödmjuk: När man kväver all ilska och ler mot den andre medan man säger “naturligtvis är det så” – Tzar Kastic
Simple things can be hard to change, take men for example…
Hon var lökröd i ansiktet.
Vi måste göra en orminstallation av systemet.
Jag mår som en penis.
Hur stor chans är det att man drabbas av statistisk elektricitet?
Låt oss se lite konstruktiv krutrök!
Varför ska man se objektivt på något som är dåligt?
Det spelar ingen roll att det är högt i tak, det är ändå tårna man trampar på.
Så paketiskt
Fostervatten undanbedes
Quote of the day (from a stock trader): “This is worse than a divorce. I”ve lost half my net worth and I still have a wife.”

Tags:

One Response to “Fria tankar”

  1. Anna skriver:

    Strålande Tomas! Tack för dagens bästa skratt!! :-))) /Anna

Leave a Reply