Inside Christina Aguilera

Jag startade Spotify, och blev överraskad. De har ändrat utseendet på programmet igen och man blir generöst överväldigad av en massa grafisk design från Christina Aguilera, hon släpper tydligen en ny skiva i morgon. Kudos till Spotify som låter mig lyssna redan idag!

Men så hon ser ut! Skivan heter ”Bionic” och det har man visualiserat med ett bedrövligt porträtt på den söta tjejen, så dåligt gjort att jag panikartat famlar efter mina bokmärkta länkar till deviantART och CGsociety. En hel del av designen är visserligen tilltalande, men porträttet…!

Jag gillar ju hennes musik, lyssnar just nu på ”Bionic” och tror att jag gillar den också, men jag har aldrig tänkt på utseendet förut. Så jag googlade lite och fick fram ett par av hennes andra skivkonvolut:

Google Aguilera

Klicka ett par gånger på bilden så ser ni lite bättre. Omslaget jag pratar om finns längst ner till vänster. Det finns fler bilder än dessa men min favorit bland de här är den längst ner till höger. Även den trixad men med finess, eller är det så att jag ser mer själ i den…vet inte.

Många av hennes omslag där hon själv figurerar på bild är starkt redigerade. Kanske ett sätt att distansera sig och sätta en gräns mellan artisten och personen. De bilder där hon ”bara är sexig” kan också vara redigerade men i så fall med avsikt att det ska vara omärkbart. Kanske det är äldre skivor, jag är inte tillräcklig fan för att ta reda på det.

Intressant är det i alla fall, och skön är hon att lyssna på. Men det är förbaskat synd att hon ser så bedrövlig ut på Bionic-konvolutet.

Tags: , ,

Leave a Reply