Love 2010

Det är kärleksfestival här i Stockholm just nu och våren har precis gjort färdigt sitt jobb, hägg och syren börjar dra sig tillbaka efter väl förrättat värv. Love is in the air!

Sneak peek 2010

Tags: , , , ,

2 Responses to “Love 2010”

  1. Lena Eriksson skriver:

    Härligt, jag har love här hemma också, tonårsmorsa som jag är…Min yngsta sitter på sitt rum och gråter över brusten kärlek och min äldsta susar omkring på små moln och är jättekär, och det är besvarat…och det är alldeles odrägligt…Och i köket krockar det lite om jag säger så…
    Fin bild! Hoppas det är lite love kvar den veckan vi är i Sthlm. Må gott! / Lena

    • Thomas skriver:

      Ja, det är inte lätt att vara tonåring. Kärleken finns nog kvar i stan hela sommaren, jag hoppas att ni får bra väder också.

Leave a Reply