Summan är konstant

Det tycks vara med information som med ljushastigheten, det går inte att öka den. Åtminstone inte om det ska vara korrekt information. Jag läser idag i en artikel i SvD att två av Gadaffis söner vill att han ska lämna över makten, medan DN skriver att en rådgivare samt en av Khaddafis söner föreslagit en kompromiss till London. Slutligen påstår Ekot att sönerna kan ta över efter Kadaffi.

Internet har alltså inte hjälpt mig ett dugg. För trettio år sedan hade jag fått vänta någon dag extra men kanske nyheterna då hade rapporterat om samme —affi, eniga om vad han ska kallas. Kanske hade jag dessutom fått veta vilka de egentligen är, de som har försökt prata förstånd med honom. Hur många söner har han förresten? Det får jag inte veta något om i artiklarna.

Sådär, slut på dagens gnäll, nu måste jag öva lite på att le.

Tags: , ,

One Response to “Summan är konstant”

  1. Ernst Göran Westlund skriver:

    Just nu verkar det som om rena eländet tagit över makten i Libyen. Vem som än lyckas tillvälla sig makten över fortsatt elände, så kan man förutse att det blir värre.

Leave a Reply