Alkoholförbud

Först vill jag backa lite på det jag skrev om Maciej Zarembas artiklar tidigare, hans avslutande artikel tycker jag nämligen är precis så bra som man förväntar sig av honom.

Men nu till alkoholförbudet. Hägersten-Liljeholmens stadsdelsförvaltning informerar idag så här:

Polisen kommer de närmsta veckorna att patrullera extra i Liljeholmen och om personer med alkohol påträffas inom förbudsområdet kommer alkoholen att hällas ut, vare sig förpackningen är öppnad eller inte.

Förbudsområdet omfattar Liljeholmens centrum, som har ett systembolag. Nu undrar jag om man törs handla på det systemet de närmsta veckorna, eller kommer polisen att stå utanför systembutiken och hälla ut det jag handlat?

Tags: , ,

One Response to “Alkoholförbud”

  1. EG Westlund skriver:

    *lol* Den här var helt enkelt för bra!

Leave a Reply