Svårsåld julklapp?

I en affär för hemelektronik och liknande hittade jag en bunt broschyrer, där man såg detta:

Hårfritt -rena drömmen

Hårfritt -rena drömmen

Om man tog upp en broschyr kunde man se att det var benen som skulle göras hårfria, men det uppfattade inte jag först.

Jag undrar om den här prylen har någon chans att bli årets julklapp. Nej förresten, jag tvivlar på det!

Tags: ,

2 Responses to “Svårsåld julklapp?”

 1. Ernst G Westlund skriver:

  Som du visar bilden här, så får man det bestämda intrycket att flickan skulle föredra att vara utan sitt huvudhår 🙂 Men hår på benen är ju faktiskt något som många flickor besväras av. Somliga rakar benen, och jag har en hört en del framföra den bestämda uppfattningen att det nya hår som växer ut är strävare.

  “Ska man vara fin får man lida pin”. 🙂

  • Thomas skriver:

   Jovisst avsågs benhår. Men som broschyren var instoppad i sitt broschyrställ kunde man inte se det och jag tyckte att det var ett så kallat kardinalfel från reklammakarens sida. Roligt och värt att föreviga i en blogg 🙂

   Ha det gott EG och God Jul! -Om vi inte hörs mer innan dess.

Leave a Reply