Goda nyheter

Om detta är sant så blir jag glad. Det är dags att lyfta blicken från dussindeckarnas mord och elände.

http://www.dn.se/kultur-noje/popkultur-pa-troskeln-till-en-ny-rymdalder/

 

Tags: , ,

2 Responses to “Goda nyheter”

  1. Ernst G Westlund skriver:

    Jo, jag läste det där. Människan har en omättlig hunger efter expansion. Kanske är jag inte fullt lika entusiastisk som du. Det är ju så mycket teknologi med allt som har med naturvetenskap och rymdforksning att göra. Och jag har på sätt och vis fått mitt lystmäte av teknologisk utveckling. För mig personligen är det mer spännande när jag kan skaffa en ny kamera med häpnadsväckande prestanda, än den där kometlandningen. Därmed inte sagt att jag är ointresserad, visst inte. Men erövringen av rymden är inte något jag tänker så ofta på. Dussindeckare läser jag inte, så den jämförelsen gör jag inte för mig själv. Men jag ska hurra med dig vid varje nytt framsteg ute i rymden, jag lovar 😀

Leave a Reply