Idol 2010

Jag hade vägarna förbi Sergels torg idag. Där var det fantastiskt många människor, och alla stod i kö. Det visade sig vara ansökningsdags till TV-programmet Idol 2010, och många vill vara med.
På nätet kan man läsa att det var 3900 sökande denna lördag, de fyra smala tjejerna i baddräkt ej inräknade. Undrar om de också skulle vilja vara med?

Tags: , ,

3 Responses to “Idol 2010”

 1. Ernst Göran Westlund skriver:

  Först trodde jag att du skojade med oss. Men jag kollade, och det är faktiskt som du säger. Köande till audition i Kulturhuset. Männskan är ett konstigt djur!

  Jag tänker på Snoopy: “Förr försökte jag förstå människorna, men det lyckades aldrig. Numer nöjer jag mig med att försöka få dem att förstå mig!”

  • Thomas skriver:

   Visst är det fascinerande. Kanske det är någon som skojar med oss alla:-) Jag ska lägga Snoopys visdomsord på minnet i alla fall, tack EG!

 2. Susanne skriver:

  McDonaldiseringen och löpande-band-principen sprider sig… lite som hos den tecknade tomten som stämplar leksaker i ändan på julafton. In i ena ändan, ut i den andra – tjäna nu pengar åt oss tills vi tröttnar och kastar ut dig och skaffar en ny leksak. The Hooters har en låt som klingat i mina öron på sistone – “Give the music back” heter den och visst stämmer det ännu mer nu än när de gjorde den en gång i tiden.

Leave a Reply