Ställd mot väggen

Som svar på en direkt fråga säger konstnären ”Det beror på”

Gratulationer undanbedes

Bilden har ingenting med det att göra men jag vill önska alla vänner och bekanta en riktigt härlig midsommar!

Tags: ,

5 Responses to “Ställd mot väggen”

 1. Ernst Göran Westlund skriver:

  Vem är det som tackar nej? Personen vid väggen? Vem är det i så fall? Och till vad?

  Citat från min fru:

  ”Medmänniskan är ständigt en källa till förvåning, förundran och frustration.”

  • Thomas skriver:

   En del bilder väcker fler frågor än de ger svar 🙂 Men det var inte meningen att det skulle vara en informativ bild.
   Det är min dotter på bilden, och hon målade det där när hon var arg och ledsen (tror jag) Bilden tog jag ganska långt efteråt, med mobilkameran.
   Vad som tackas nej till vet jag inte, det kanske beror på…

   Ha det gott EG! /Thomas

   • Ernst Göran Westlund skriver:

    Ditt svar väcker nya frågor. Om det är din dotter är bilden mer personlig än jag trodde. D v s — det måste ju vara så att du berättar något personligt genom att publicera just den bilden här. Just nu. Eller? Jag vill verkligen inte vara besvärlig, jag är bara nyfiken! 🙂

    Detta skrivs på midsommarafton. En strålande sommardag, precis lagom varm, och med ljumma fläktar från havet. Vi har haft storfrämmande på middag, gäster från Sverige. Ingen sill till potatisen, men rökt lax och rökt tonfisk av förnämligaste art. Ingen nubbe, men till desserten ett ädelt äppelvin av ett slag som bara finns att köpa här. Dessert-tårtan min fru bakat pryddes av en liten midsommarstång.

    Hoppas att också du har haft en fin midsommarafton!

    • Thomas skriver:

     Det låter som att ni haft en perfekt midsommar, roligt! Det har vi också haft och den kan beskrivas nästan likadant som er. Det traditionsenliga regnet uteblev dessutom, så jag tror det är många här i Sverige som är ganska nöjda.

     Jag mailar dig för att stilla din nyfikenhet, ha det gott!

     /Thomas

 2. Susanne skriver:

  Citat från min KBT:
  ”Att säga nej till andra är att säga ja till sig själv.”

  Detta citat gäller då oss som så gärna vill hjälpa, stötta och passa upp på andra att vi därför glömmer bort oss själva och stjälper oss själva. Giriga och dominanta människor får gärna lära sig det motsatta! 🙂

Leave a Reply