Rebellen

lat. rebellis – upprorisk, av bellum – krig

Men bara för att man inte passar in i en gemenskap behöver man inte vara rebell. Man kanske kom snett från början helt enkelt.

Tags: ,

4 Responses to “Rebellen”

 1. EG Westlund skriver:

  Nu får du förklara!

  • Thomas skriver:

   Titta på bilden. En av kakelplattorna är rebellisk:-)
   Jag besöker den här toaletten ett par gånger i veckan och varje gång ser jag den där som inte följer mönstret.

   • EG Westlund skriver:

    Ja jäklar! Väcker den din sympati?

    • Thomas skriver:

     Jovars, det gör den väl. Den har ju inte meddelat sin ståndpunkt så jag kanske är grundlurad men i och med att den fångat min uppmärksamhet har den ju ett försprång mot de andra i händelse av att jag måste välja sida i någon fråga 🙂
     Det här med hur man ser på avvikare är intressant, jag tenderar att uppskatta de som vågar skilja sig från mängden. Men i många fall, som kakelplattan t.ex. kan man inte veta om avvikelsen är frivillig eller inte. Vad skiljer en hackkyckling från en rebell?

Leave a Reply