Pålitligt väder

I år upplever jag den första sommar jag kan minnas då jag inte bryr mig så mycket om vädret. Jag tycker det är skönt och helt OK som det är, medan journalisterna verkar lida fruktansvärt av det. Eller finns det någon annan orsak till att de hela tiden skriver att vädret är så dåligt?

Dåligt förresten, det är åtminstone pålitligt. Precis som på Irland, man vet att det blir regn idag också.

Utanför fönstret låter regnet nytt ljus falla på den välbekanta utsikten, när solen tittade fram under regnmolnen såg jag parkeringsplatsen och gatan i en sällsam glans som jag aldrig sett tidigare.

Nytt ljus

Tags: , ,

One Response to “Pålitligt väder”

  1. EG Westlund skriver:

    Pålitligt väder, ja det är kanske bra 🙂 Men folk hungrar efter sol efter vintermörkret. Fast tydligen inte du. Men det kan bli för mycket av det goda. Här har vi haft några veckor när det varit så hett att man knappt orkat vara ute på eftermiddagarna. Så det var riktigt skönt när det blev lite svalare och molnigare för ett par dagar sedan. Det hade faktiskt gärna fått regna ordentligt också, men det har bara blivit kanske 5 mm.

Leave a Reply