Men, DN!

Nu är jag ettrig. Har nyss fått en testprenumeration på DN och därmed inloggningsuppgifter på deras hemsida, så nu bläddrar jag friskt i deras innehåll.

För den här “nyheten” om ärvda pengar behövde jag dock inte leta mycket, den finns på förstasidan just nu. Speciellt intressant är det att läsa kommentarerna och jag ville verkligen kommentera själv också, men vafan! Det visar sig att det är en artikel från maj 2011 som de länkat till! Kommentarsfältet är stängt…

Är detta vad jag får som prenumerant? Länkar till gammalt material? Skärpning DN!

Eftersom jag så gärna ville kommentera måste jag göra det här i stället:

Tänk om man kunde ärva välbefinnande i stället. Att må bra och kunna glädja människor omkring sig resten av livet. Sådant kanske är möjligt om man har pengar men är absolut inte garanterat. Jag tycker att man borde forska lite mer på glädjespridande.

Tags: , , , ,

One Response to “Men, DN!”

  1. EG Westlund skriver:

    Tänka sig, att ärva pengar! Jag har träffat några få som gjort det, och det har givit dem ett på många sätt annorlunda liv än de annars skulle ha haft. Men välbefinnande? Där har jag inte sett något uppenbart samband. Hur ska man definiera arv av något sådant? Jag uppfattar att det i grund och botten rör sig om en livshållning. Har den samband med uppväxtmiljön? Kanske, kanske inte.

Leave a Reply