Photoshop gjorde en Picasso

… av mig!

Så nu kan även jag titulera mig konstnär av klass. Jag måste läsa på lite för att ta reda på vad som tillfaller mig i och med detta. Till dess nöjer jag mig bara med att visa mitt verk. Eftersom det inte finns någon EXIF som kan berätta hur jag gjorde så drar jag det lite snabbt:

Två drag med en pensel medan jag letade efter något som kunde passa för att pricka bort sensordamm från en bild jag hade framme.
Från dessa penseldrag kopierade jag fyra områden och klistrade in så att jag fick sex delar till. Roterade, flippade och drog lite i dem. Flyttade därefter omkring lite tills mästerverket var klart att säljas.

Nu kanske jag gör bort mig här, får man avslöja enkelheten bakom ett mästerverk? Eller ska man elda på myten så att de initierade kritikerna får sitt bränsle? -Det är ju trots allt de som ska lyfta mig till skyarna, jag kanske borde tänka mest på dem.

Nåväl, jag kan ju alltid göra en ny. Här är min nakna dam:

Naked woman

Naked woman

Tags: , ,

Leave a Reply