SSAU, L

Först en bild:

No shit, No laughter

Min kattmadame är dagligen källa till skratt men alltför ofta letar jag frivilligt upp källor till annat. En blogg som jag besökt regelbundet skrivs av en skånsk fotograf/skribent som jag till idag tyckt varit inspirerande och läsvärd.

Om man bloggar och är populär bör man väl undvika ”bad hair days?” Mitt hår är som det är så det påverkar nog inte mitt bloggande men visst är jag gnällig ibland. Som tur är så behöver jag inte svara inför en stor publik.

Jag har nyss haft en debatt i kommentarsfältet på den nämnda bloggen men tror den är avslutad nu. Tänkte förstås vräka ut mitt eget ”bad hair” om det här men vad ska det vara bra för? Jag tror mer på att ge idéer till nya frisyrer, så att vi inte behöver ha dåliga hårdagar.

SSAU, L ???? -Det betyder: Same Shit As Usual, LoL

Tags: , , , ,

2 Responses to “SSAU, L”

 1. EG Westlund skriver:

  ”som jag till idag tyckt varit inspirerande och läsvärd” — LoL! Den slutgiltiga sågningen!

  • Thomas skriver:

   Well, det var inte menat som en sågning men jag håller med om att det var en bra fras för det syftet:) Jag är ju noga med semantiken och tyckte att skrivningen inte utesluter att jag i framtiden kan fortsätta tycka så. Jag fortsätter bevaka bloggen så får vi se, om inte annat kan man öva sin retorik i kommentarsfältet.

   Jag läste din blogg på FS men kommenterade inte, du får kudos här i stället. Hoppas sommaren i Saltspring är bättre än hos oss.

   Tack EG och ha det gott!

Leave a Reply