Rapport från en utomjording

Hej alla där hemma! Det var ett tag sedan ni hörde av mig men kommunikationen har varit utstörd av solfläckar den senaste månaden. Här kommer dock en rapport.

Det är helt fantastiskt vad man kan köpa på den här planeten, allt verkar vara till salu. Låt mig ge ett exempel på en butik jag besökte idag:

Kroppsbutiken

Butikens namn var inte angivet på det lokala språket men jag hade inga svårigheter att översätta det. Sprickfärdig av nyfikenhet gick jag in.

Något besviken

blev jag dock när jag inte hittade några kroppar där inne, de hade inte ens reservdelar. I stället verkade det vara produkter tillverkade av kroppar, som till exempel det här kroppssmöret:

De hade även kroppspuré:

Jag var på vippen att fråga om de inte hade obearbetade kroppsdelar men kom på bättre tankar. Det kunde ju vara så att de hade slut på lagret och såg en chans att fylla på det -med mig.

Det är i alla fall fantastiskt vad som finns att köpa för pengar. Om vi hade det hälften så bra hemma skulle alla våra bekymmer vara borta.

Jag återkommer när jag har mer att rapportera. Ha det så bra! /Zok

Tags: , ,

2 Responses to “Rapport från en utomjording”

  1. EG Westlund skriver:

    ”Det är i alla fall fantastiskt vad som finns att köpa för pengar. Om vi hade det hälften så bra hemma skulle alla våra bekymmer vara borta.”

    Den var bra!

    • Thomas skriver:

      Tack EG! Jag har funderat på vad jag egentligen har för åsikter. Är jag socialist, kommunist, kommersialist, fackpamp, yuppie, moderat, eller något annat….ingen aning. Men en del saker irriterar mig, jag får väl räkna ihop dem och kolla vilken sida som väger över.

Leave a Reply