Bästa SciFi-antologin på länge!

Vi som tror på något mer än tomten hungrar ständigt efter mer input. Av en slump hittade jag idag ett TV-program på SVT:s K-special “Katastrofer, i Hollywood och IRL“, ett riktigt guldkorn för en SF-nörd. Programmet ligger kvar på SVT play till den 22:a januari men jag sparade ner det på min hårddisk utifall någon vill låna.

Jag är lite besviken på att de bara nämner filmen “I am legend” och inte boken som den är baserad på. Bokens slut är helt fantastiskt omvälvande medan filmen har ett Hollywoodslut som helt ignorerar Richard Mathesons utanför-lådan-tänk. Annars är allt helt OK så att säga.

God Jul förresten!

Tags: , , ,

3 Responses to “Bästa SciFi-antologin på länge!”

  1. EG Westlund skriver:

    Du vet, vi utlänningar och SVT Play! @#***!!!

  2. Matti Merilaid skriver:

    Det närmaste jag kommit SF är H P Lovecrafts böcker. Hisnande läsning!
    God fortsättning på julhelgen!

    /Matti

Leave a Reply